Onze site kan persoonlijke gegevens verzamelen voor verschillende doeleinden. Het volgende beschrijft hoe en op welke manier de verzamelde persoonlijke gegevens worden verzameld en hoe deze worden beschermd.

Door het invullen van verschillende formulieren en vragenlijsten over het lidmaatschap of onze site, worden bepaalde persoonlijke gegevens (zoals naam, achternaam, bedrijfsinformatie, telefoon, adres of e-mailadressen) van de leden natuurlijk verzameld door onze site.

Onze site kan in sommige perioden campagne-informatie, informatie over nieuwe producten en promotieaanbiedingen sturen naar zijn klanten en leden. Onze leden kunnen allerlei keuzes maken over het al dan niet ontvangen van dergelijke informatie wanneer ze lid worden.

Tijdens het goedkeuringsproces dat via onze website of via e-mail wordt uitgevoerd, wordt persoonlijke informatie die door onze leden elektronisch aan onze winkel wordt doorgegeven niet gedeeld met derden, met uitzondering van de doeleinden en het bereik die worden bepaald door de “gebruikersovereenkomst” die we met onze leden hebben gesloten.
Onze Site registreert en gebruikt het IP-adres van zijn leden om problemen met betrekking tot het systeem te identificeren en eventuele problemen of geschillen met betrekking tot de geleverde service snel op te lossen. IP-adressen kunnen ook worden gebruikt om gebruikers in het algemeen te identificeren en om uitgebreide demografische informatie te verzamelen.
Onze site kan de gevraagde informatie ook gebruiken voor direct marketing op zichzelf of voor de personen met wie zij samenwerkt. Persoonlijke informatie kan ook worden gebruikt om contact op te nemen met de gebruiker wanneer dat nodig is. Informatie gevraagd door onze site of informatie verstrekt door de gebruiker of informatie over transacties gedaan via onze winkel; Onze website en zijn partners kunnen worden gebruikt bij verschillende statistische evaluaties, het maken van databases en marktonderzoeken zonder de identiteit van onze leden te onthullen voor doeleinden en buiten het bereik van de “lidmaatschapsovereenkomst”.
Onze website is strikt vertrouwelijk en vertrouwelijk, verplicht om deze vertrouwelijk te houden en om de vertrouwelijkheid te behouden en te handhaven, om alle noodzakelijke maatregelen te nemen om ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van alle of een deel van vertrouwelijke informatie in openbare ruimten te voorkomen en alle nodige maatregelen te nemen om openbaarmaking aan derden te voorkomen is toegewijd.

CREDIT CARD SECURITY

Onze site zorgt ervoor dat de veiligheid van creditcardhouders in de eerste plaats via ons systeem verloopt. Uw creditcardgegevens worden op geen enkele manier in ons systeem opgeslagen. Onze site accepteert Stripe (Credit Card, Bankcontakt) betalingssystemen en Paypal-betalingssystemen.
Er zijn twee dingen om op te letten wanneer u zich op een beveiligde site bevindt wanneer u het proces binnengaat. Een daarvan is een sleutel- of slotpictogram op de onderste regel van uw browser. Dit geeft aan dat u zich op een beveiligde webpagina bevindt en al uw informatie is gecodeerd en beveiligd. Deze informatie wordt alleen gebruikt, afhankelijk van het verkoopproces en in overeenstemming met de instructies die u verstrekt.

Informatie over de creditcard die tijdens het winkelen is gebruikt, wordt gerealiseerd via Stripe-betalingssysteem, onafhankelijk van onze website. Tegelijkertijd wordt, ongeacht onze winkelsites, het 128-bits SSL-protocol (Secure Sockets Layer) naar het relevante systeem verzonden voor codering en query’s. Als de beschikbaarheid van de kaart is bevestigd, gaat het winkelen door. Aangezien geen informatie over de kaart door ons kan worden bekeken en geregistreerd, is het onder geen enkele omstandigheid voor derden verboden deze informatie te verkrijgen.

De betrouwbaarheid van betalings- / factuur- / afleveradresgegevens van bestellingen die online met een creditcard worden geplaatst, wordt door onze website gecontroleerd tegen creditcardfraude. Daarom kan het nodig zijn om de juistheid van de financiële en adres- / telefonische informatie te bevestigen om ervoor te zorgen dat de klanten voor het eerst naar de inkoop- en afleveringsfase van hun winkelsite kunnen komen. Indien nodig wordt een creditcardhouder of een gerelateerde bank gecontacteerd om deze informatie te controleren.
Alleen u kunt toegang krijgen tot en alle informatie wijzigen die u verstrekt terwijl u lid wordt. Als u de aanmeldingsgegevens van uw leden beveiligt, is het voor anderen niet mogelijk om informatie over u te openen of te wijzigen. Voor dit doel wordt tijdens het lidmaatschapstransacties het 128-bit SSL-beveiligingsveld gebruikt. Dit systeem is een internationale coderingsstandaard die niet kan worden verbroken.

Internet-winkellocaties met een informatielijn of klantenservice en volledig adres en telefonische informatie hebben vandaag de voorkeur. Op deze manier kunt u gedetailleerde informatie krijgen over alle problemen die aan uw geest zijn verbonden, kunt u meer gezonde informatie krijgen over de betrouwbaarheid van ons bedrijf dat online boodschappenservice biedt.

UITZONDERING VAN INFORMATIEVERDELING

In de volgende beperkte gevallen kan ons bedrijf de informatie van de gebruikers delen met de derde instellingen of organisaties, met uitzondering van de bepalingen van dit ‘Privacybeleid’. Deze situaties zijn als volgt;

1. Wet, besluitwet, verordening enz. om te voldoen aan de verplichtingen opgelegd door de rechtsregels vastgesteld door de bevoegde juridische autoriteit;
2. Om te voldoen aan de vereisten van de Söz-lidmaatschapsovereenkomst en andere overeenkomsten die onze winkel met gebruikers heeft gesloten en om deze in de praktijk te brengen;
3. het verzoeken om informatie over gebruikers met het oog op het uitvoeren van een onderzoek of onderzoek naar behoren uitgevoerd door de bevoegde administratieve en gerechtelijke autoriteit;
4. In gevallen waarin het nodig is om informatie te verstrekken om de rechten of veiligheid van gebruikers te beschermen.

Belangrijke opmerking:

Onze website www.goedkopemarkt.eu is bedoeld om u de websites van leveranciers in veel verschillende landen van de wereld te bieden met behulp van Dropshiping Method. Daarom, als u de producten koopt op de sites die we via onze site hebben gecontracteerd. U gaat akkoord met de gebruikersovereenkomst en voorwaarden.

1- Product keert terug omdat we de Droshiping-methode gebruiken. U moet een retour sturen naar het adres dat u het product heeft gestuurd en dat is aangegeven op het postetiket op het productpakket. Natuurlijk voeren we in dit geval persoonlijk de retouronderhandelingen voor u uit met de leveranciersite.

Laten we dit met een voorbeeld uitleggen.

– De klant is op onze site gekomen en heeft een product besteld. Dit product staat in naam van fout of probleem. We bevestigen de bestelling door 8 uur te wachten. Wanneer we de bestelling goedkeuren. Het product wordt automatisch van de leveranciersite of het bedrijf naar uw naam en adres verzonden per vracht.

– U hebt dit product ontvangen, onderzocht en een schade of probleem met het product gezien. Of u heeft een ander of van slechte kwaliteit ontvangen dan het beschreven product. In dit geval kunt u restitutie verlenen. Wij zijn er voor u om winkelen veiliger te maken. We werken met alle sites die een Refund- of Product Refund-optie hebben in alle leveranciers of sites waarmee we samenwerken.

– Productretourproces binnen 5 dagen vanaf de dag dat u uw productadres bereikt, kan ons via onze site bereiken en kan informatie verstrekken.
Retourzendingen van producten. De verzendkosten worden door u betaald op het adres op het pakket. Nadat het product is verzonden, neemt u contact met ons op met de retourvoucher.
Wij nemen onmiddellijk contact op met de leverancier. Wij zorgen voor annulering en terugbetaling voor u.
Je wacht gewoon op je geld terug.

– Retouren en annuleringen. Vanaf de dag dat het product de leverancier opnieuw bereikt. Binnen 15 werkdagen. Het wordt aan u geleverd, afhankelijk van uw betaalmethode.

Cargo Belangrijke opmerking: onze site werkt met veel leveranciers en sites. Op sommige sites als u de gratis verzendmethode heeft gekozen. Gratis verzending is actief voor aankopen van meer dan € 20. Gratis verzendtijden. Het duurt 2-3 weken, afhankelijk van het land waar je woonde.

Maar u kunt ook de optie van betaalde lading selecteren om u sneller te bereiken.

Alle bovenstaande schriftelijke gebruikersovereenkomst, ons cookiebeleid. Regels voor productretour. Schrijft terugbetalingsregels.

Al onze klanten die winkelen via onze site. U wordt geacht deze opties te hebben aanvaard.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping