MIJN BESTELLING

Als de koerier een beschadigd pakket probeert af te leveren, heeft u het recht om het te weigeren. U kunt de koerier ook waarschuwen dat u het pakket wilt accepteren, maar zorg ervoor dat u het in zijn aanwezigheid controleert. Als het product beschadigd is, zorg er dan voor dat u het schaderapport mee schrijft. Het schaderapport moet naar ons worden gestuurd op het e-mailadres [email protected] – het is noodzakelijk om het klachtenproces te starten.

Als je een onverenigbare bestelling ontvangt, stuur dan een e-mail met een foto van het product dat je hebt ontvangen en informatie over wie het pakket voor je heeft voorbereid: neem contact met ons op via [email protected] +32 487 64 11 61. Wanneer het pakket de leverancier bereikt, wordt er een wijziging aangebracht en opnieuw naar u verzonden.

Helaas niet. Ons systeem slaat elke bestelling apart op, het doorloopt verschillende IT-processen, wat betekent dat we niet meerdere bestellingen in één kunnen combineren.

Een paar uur voor levering stuurt de koerier u een sms met geschatte levertijden. Levering van producten op basis van leverancier op de producten op onze site. Het duurt gemiddeld 7 tot 30 dagen.

Vooraf te betalen bestellingen per Bankoverschrijving, Creditcard, Bancontact, ideal, SOFORT, Giropay, EPS, traditionele overschrijving of PayPal moeten binnen 3 werkdagen worden betaald. Na deze tijd wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Als je na de deadline betaald hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Bovendien kunnen we een bestelling annuleren die een tweede keer wordt herhaald (in dit geval wordt een nieuwere bestelling verwerkt).

Als je bestelling nog niet is verwerkt, neem dan contact op met onze klantenservice. Het verzenden van een e-mail garandeert niet dat onze klantenservice de wijziging zal doorvoeren.

Gratis levering, 90% van de producten op onze site hebben gratis verzending. Daarnaast worden betaalde verzendopties aan u getoond op het betalingsscherm.

RETURNS

Om gebruik te maken van het retourrecht, moeten de item (s) binnen 14 dagen na ontvangst van het item worden geretourneerd:

Stuur het product terug naar het adres op het verzendpakket dat je hebt ontvangen. Productretouren worden rechtstreeks naar het leveranciersbedrijf gestuurd.

Ook wanneer u het productpakket van Cargo retourneert. Laat ons weten dat u het retourproces heeft verstrekt via de communicatiekanalen op onze site. Laat ons ook het retourbewijs weten dat u van het Cargo-bedrijf heeft ontvangen.

Wanneer uw retourpakket de leverancier bereikt. Ongeacht de methode die u heeft betaald, wordt er een terugbetaling uitgevoerd.

Sorry, maar we wisselen niet.

Ja, u kunt een willekeurig aantal producten retourneren die niet aan uw verwachtingen voldoen.

Ja, het recht op terugbetaling heeft betrekking op elk product dat via www.goedkopemarkt.eu is gekocht, met uitzondering van ondergoed en sokken. Houd er rekening mee dat de geretourneerde artikelen geen gebruikssporen mogen dragen en intact en geëtiketteerd moeten zijn.

Om te controleren of we uw retour hebben ontvangen, neemt u contact op met de vervoerder met wie u het pakket heeft verzonden en controleert u de status door het boekingsnummer te vermelden.

We werken aan het implementeren van meldingen dat onze afdeling uw retourzendingen heeft ontvangen.

Nee, de retourzending hoeft niet te worden geretourneerd in de originele doos (met uitzondering van schoenen met integrale onderdelen). Verpak het zo dat er tijdens het transport niets gebeurt. Als u bijvoorbeeld schoenen retourneert, mag u het karton niet omwikkelen of overschrijven. Beschadigd karton veroorzaakt degradatie van het hele product.

Dit is helaas niet mogelijk. We kunnen geen geld overmaken van een terugbetaling naar een nieuwe bestelling.

De retourzending dient te geschieden binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de dag van afhalen van het pakket. De datum waarop u het pakket verstuurt, telt.

De keuze van de vervoerder om een retour te sturen is optioneel, het kan een Belgische of Nederlandse post zijn, koerier. Bij het indienen van een post raden we aan dat het een geregistreerde post is.

Restitutie vindt plaats binnen 14 dagen op de rekening die u tijdens de betaling heeft gebruikt, op de creditcard of op het rekeningnummer dat op de bankkaart staat vermeld.

Restitutie vindt plaats binnen 14 dagen vanaf de dag dat het pakket van het door u geleverde product is teruggestuurd naar de leverancier.

De kosten van retourzending zijn voor rekening van de Koper.

MATEN

Als de maat niet geschikt is, heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket je geld terug te storten. De retourprocedure is te vinden via onderstaande link

Voor elk product is een maattabel beschikbaar. De afmetingen in de tabellen zijn afmetingen plat gemeten zonder uitrekken. Neem bij twijfel contact op met onze klantenservice, dan adviseren wij u over de juiste maat.

KLACHTEN

Ontvangen producten moeten worden verzonden naar het adres van de leverancier op de verpakking. Daarnaast kunt u uw klachten over het product aan ons melden via de communicatiemiddelen die beschikbaar zijn op onze site.

Klachten kunnen binnen 2 maanden na aankoop worden ingediend. De melding moet onmiddellijk worden gedaan binnen 2 maanden na de productdefectdatum.

De klacht wordt binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling genomen. Onze medewerker informeert u telefonisch of per e-mail over het klachtenbesluit.

BETALINGS- EN LEVERINGSMETHODEN

In een situatie waarin online betaling wordt onderbroken, zijn er twee opties om de betaling te voltooien. Het systeem stuurt u een bericht met een nieuwe betalingslink naar uw e-mailadres (controleer ook uw vakje Spam en aanbiedingen). Als u geen bericht ontvangt, maak dan een traditionele overschrijving. De titel moet het bestelnummer en de achternaam bevatten.

Nee, koeriers bezorgen pakketten alleen op werkdagen.

Bestellingen die in de online winkel zijn geplaatst, worden alleen per koerier verzonden. Het is niet mogelijk om bestellingen aan te nemen vanuit een vaste winkel. Om u beter van dienst te kunnen zijn, blijven we ons inspannen om lokale winkels en inkooppunten voor pakketten te creëren.

U kunt uw bestelling betalen: Wij accepteren betaling via Bankoverschrijving, Creditcard, Bancontact, ideal, SOFORT, Giropay, EPS, Paypal en bankoverschrijving. Voor betalingen via overschrijving. Voeg uw bestelnummer toe in het opmerkingengedeelte.

De Cargo-bedrijven waarmee we werken, variëren afhankelijk van het land waar het Supplier-bedrijf is gevestigd.

Als u kiest voor een snelle overschrijving per creditcard of PayPal, wordt u naar de betalingspagina geleid. Selecteer bij het kiezen van een Bancontact- of SOFORT-betaling uw bank, log in en betaal voor de bestelling. In het geval van een betalingsprobleem (bijv. Verbroken verbinding), ontvang je een e-mail met een nieuwe betalingslink. U hoeft geen nieuwe bestelling te plaatsen. (Controleer ook uw spambox of biedingen).

Het rekeningnummer voor traditionele overschrijvingen vind je hier.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping